Το Game of Thrones έρχεται: Αυτό είναι το νέο κλιπ της HBO

Το Game of Thrones έρχεται: Αυτό είναι το νέο κλιπ της HBO

Λίγοι μήνες απομένουν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones και επιτέλους από χθες το βράδυ, οι φανς της σειράς βλέπουν το πρώτο κλιπ!


Δόθηκε στην δημοσιότητα κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα και είναι μέρος ενός συνολικού βίντεο - τίζερ της νέας χρονιάς από το HBO και όλες τις «δυνατές» τηλεοπτικές σειρές που μεταδίδει.

Στο κλιπ πρωταγωνιστούν ο Τζον Σνόου, η Σάνσα Σταρκ και η Ντενέρις Ταργκάριεν, στην πρώτη συνάντηση των δύο κορυφαίων γυναικείων χαρακτήρων του σόου, με τον πρωταγωνιστή να παρακολουθεί.

Τι είδαμε λοιπόν στα ελάχιστα αυτά δευτερόλεπτα του κλιπ; Αρχικά, ο Τζον Σνόου έφερε την Ντενέρις στο Γουίντερφελ - εκεί γίνεται η συνάντηση. Η Σάνσα Σταρκ είναι πλέον η αρχηγός της οικογένειας και εφόσον ο αδερφός της ορκίστηκε πίστη στην Μητέρα των Δράκων, είναι υποχρεομένη να δηλώσει το ίδιο. Μόνο που το ύφος της, όταν ξεστομίζει προς την Ντενέρις «Το Γουίντερφελ είναι δικό σας, μεγαλειοτάτη», δείχνει πως μόνο ευχαριστημένη δεν είναι με αυτή την εξέλιξη...

Αναλύοντας ακόμα περισσότερο το στιγμιότυπο, η θέση του Τζον Σνόου, που στέκεται ανάμεσα στην Σάνσα και την Ντενέρις, ενώ εκείνες είναι αντικρυστά η μία στην άλλη, δείχνει και την εσωτερική μάχη του ήρωα, ανάμεσα στην οικογένεια που τον μεγάλωσε, αλλά και σε αυτή στην οποία ανήκει λόγω της αληθινής του καταγωγής.

https://www.youtube.com/watch?v=NspqGM0DbbQ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS