«Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» γίνεται τηλεοπτική σειρά!

«Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Αρχικά κυκλοφόρησε σαν φήμη πριν λίγες μέρες και τελικά επιβεβαιώθηκε: η Amazon ανακοίνωσε ότι απέκτησε τα δικαιώματα για τη τηλεοπτική μεταφορά του έπους του Τόλκιν, με σκοπό να δημιουργήσει μία σειρά που θα βλέπουμε για πολλές σεζόν και θα επικεντρώνεται στις ανέκδοτες περιπέτειες που προηγήθηκαν του πρώτου τόμου της τριλογίας, «Η συντροφιά του Δαχτυλιδιού».

Σύμφωνα μάλιστα με το Deadline, η συμφωνία για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έκλεισε στα 250.000.000 δολάρια, ένα ομολογουμένως αστρονομικό ποσό που βγήκε από τα ταμεία της Amazon Studios που ευελπιστεί να κάνει το επόμενο “Game of Thrones” και να βγει μπροστά στην αντεπίθεση με το HBO.

Για την ιστορία, η κινηματογραφική μεταφορά του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» απέφερε κέρδη περίπου 3 δισ. και 17 συνολικά υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Μεγάλο το ρίσκο για την Amazon που αν μη τι άλλο θα πρέπει να ανταποκριθεί επάξια αφενός στις υψηλές προσδοκίες των φαν της τριλογίας-saga και αφετέρου στη τηλεοπτική μεταφορά ενός έργου που έχουμε ξαναδεί και σάρωσε σε επιτυχία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS