Η Κάρι Μπράντσο «θρηνεί» για το διαζύγιό της

Η Κάρι Μπράντσο «θρηνεί» για το διαζύγιό της

Τα γυρίσματα για το «And Just Like That» ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κρίστιν Ντέιβις επέστρεψαν με εντυπωσιακά ρούχα, και οι σκηνές αρχίζουν να παίρνουν μορφή μιας σειράς 10 επεισοδίων που θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Pagesix,  διέρρευσαν πληροφορίες από το σενάριο ότι το ζευγάρι Κάρι-Μίστερ Μπιγκ χωρίζει και θα ακολουθήσει ένα «στενάχωρο» διαζύγιο.

i kari mprantso thrinei gia to diazugio tis 2

Φαίνεται από τις σκηνές ότι η Κάρι Μπράντσο δεν θα είναι καλά. Η «σχέση» τους ξεκίνησε από  την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City», το 1998. Ωστόσο, το Pagesix αποκάλυψε ότι στη νέα σειρά της HBO Max, η δημοσιογράφος Κάρι «θρηνεί» για το διαζύγιό της με τις φίλες της, ενώ τσακώνεται για τα οικονομικά με τον Μίστερ Μπιγκ (Κρις Νοθ).

i kari mprantso thrinei gia to diazugio tis

Η Βρετανή ηθοποιός Σαρίτα Τσάντχερι και η Νικόλ Άρι Πάρκερ εντάχθηκαν στο καστ της σειράς. Ο Ντέιβιντ Άιγκενμπεργκ  (ο τρυφερός «Στιβ» της Μιράντα), ο Ιβάν Χάντλερ (ο «Χάρι» της Σάρλοτ), και ο Μάριο Καντόνε («Άντονι») υπέγραψαν και εκείνοι, για να συνεχίσουν τις ιστορίες των ηρώων στην καινούργια σειρά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS