Η Αθηνά Χατζηπέτρου νέα πρόεδρος του ΤΑΠ

Η Αθηνά Χατζηπέτρου νέα πρόεδρος του ΤΑΠ

Με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου, ορίζεται η κα Αθηνά Χατζηπέτρου, ως νέα προέδρου του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠ).

Η νέα πρόεδρος είναι οικονομολόγος με εξειδικευμένες σπουδές και πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις οικονομικών υπηρεσιών μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών, σε διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού καθώς και γνώση και εμπειρία στη λειτουργία κρατικών διοικητικών και Ευρωπαϊκών δομών. Έχει εφαρμόσει διαδικασίες ελέγχου, έχει ηγηθεί σχεδίων αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων και έχει επιτελέσει σύμβουλος Διεθνών οργανισμών.

Άμεσα θα συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΠ για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις και να μην υπάρχουν περαιτέρω καθυστερήσεις στο σημαντικό έργο του και ιδιαίτερα στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Ως προς το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων του ΥΠΠΟΑ, ο βρεφονηπιακός θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του. Ωστόσο, στις άμεσες προτεραιότητες του ΥΠΠΟΑ είναι:

α) η κατάργηση του ποσοστού επί των εσόδων του ΤΑΠ που ισχύει εδώ και χρόνια για την επιχορήγηση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας και η πλήρης αναθεώρηση της μορφής και της λειτουργίας του Ταμείου Αλληλοβοήθειας.

β) η μεταφορά της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού στην ευθύνη του υπουργείου, με ταυτόχρονη απορρόφηση των εργαζομένων στον Παιδικό Σταθμό από το ΥΠΠΟ.

γ) ο διορισμός νέου διοικητικού συμβουλίου στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας, με την λήξη της θητείας του υφιστάμενου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS