«House of Cards»: Αναστολή των γυρισμάτων για την έκτη σεζόν

«House of Cards»: Αναστολή των γυρισμάτων για την έκτη σεζόν

Την αναστολή των γυρισμάτων για την έκτη σεζόν του «House of Cards», ανακοίνωσαν το Netflix και η MRC, στον απόηχο των κατηγοριών περί σεξουαλικής παρενόχλησης του ηθοποιού Άντονι Ραπ εναντίον του Κέβιν Σπέισι.

«Η MRC και το Netflix αποφάσισαν να αναστείλουν την παραγωγή της έκτης σεζόν του “House of Cards”, μέχρι νεοτέρας, ώστε να έχουμε χρόνο να επανεξετάσουμε την παρούσα κατάσταση και να θέσουμε επί τάπητος τις ανησυχίες των ηθοποιών και του τηλεοπτικού συνεργείου», ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι δύο εταιρείες.

Παρότι χθες, ξένα μέσα ενημέρωσης σημείωναν πως η απόφαση να τελειώσει η σειρά με την έκτη σεζόν είχε ληφθεί πολλούς μήνες πριν και δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες εναντίον του Σπέισι, το Netflix συνδέει πλέον άμεσα τη διακοπή των γυρισμάτων με τις καταγγελίες.
Η σειρά «House of Cards» έχει κερδίσει επτά βραβεία Emmy ενώ ο Σπέισι έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του.

Η Διεθνής Τηλεοπτική Ακαδημία αποφάσισε να μην απονείμει το ειδικό βραβείο Emmy στον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι μετά την καταγγελία του επίσης ηθοποιού Άντονι Ραπ, σύμφωνα με την οποία, το 1986, όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον Σπέισι σε πάρτι στο διαμέρισμά του.

Η Ακαδημία επρόκειτο να απονείμει το ειδικό βραβείο στον ταλαντούχο ηθοποιό σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου. Το βραβείο απονέμεται διαχρονικά σε όσους με τα «δημιουργικά επιτεύγματά τους έχουν συνεισφέρει στη ποιότητα της τηλεοπτικής παραγωγής παγκοσμίως», ενώ ανάμεσα στους προγενέστερους βραβευθέντες ήταν οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τζούλιαν Φέλους (Downton Abbey) και Σάιμον Κάουελ (X-Factor).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS