«Griechenland»: Sold out στην Αυστρία η ταινία που γυρίστηκε στην Μήλο

«Griechenland»: Sold out στην Αυστρία η ταινία που γυρίστηκε στην Μήλο

Πρόκειται για την ταινία «Griechenland» μία κωμωδία προϊόν μυθοπλασίας. Το σενάριο θέλει τον πρωταγωνιστή Johannes, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης με τη μητέρα του και τον πατριό του ενός ξενοδοχείου στη Βιέννη, να μαθαίνει εντελώς απροσδόκητα για τον θάνατο του βιολογικού του πατέρα, τον οποίο δεν έχει γνωρίσει ποτέ, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί όλη του η ζωή.

Παρά τη θέληση της οικογένειάς του, αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ώστε να τακτοποιήσει τις τελευταίες επιθυμίες του βιολογικού του πατέρα. Στο ταξίδι του αυτό έρχεται αντιμέτωπος με μία Οδύσσεια, στο τέλος της οποίας θα πρέπει να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του.

Τα γυρίσματα έγιναν πέρυσι το Μάϊο σε πολλούς εξωτερικούς χώρους, μεταξύ των οποίων, στο κεντρικό λιμάνι του Αδάμαντα και στη Μαρίνα, σε παραλίες, καθώς και εν πλω.

«Griechenland»: Sold out στην Αυστρία η ταινία που γυρίστηκε στην Μήλο

Για τα γυρίσματα της ταινίας είχε μιλήσει ο Δήμαρχος του νησιού Μάνος Μικέλης στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με παράγοντες της ταξιδιωτικής αγοράς, η συγκεκριμένη επιτυχία επισκιάζει κάθε ενέργεια προβολής που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στην πολύ σημαντική για τη Μήλο αυστριακή αγορά. Και προσθέτουν ότι η Μήλος έχει αποδείξει τόσο με την προωθητική ενέργεια για το γαμήλιο τουρισμό στο Λονδίνο όσο και με την αντίστοιχη γαστρονομική εκδήλωση στο Μιλάνο, ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που διασφαλίζουν την ανάδειξη του νησιού πέρα από τις συνηθισμένες δράσεις προβολής, όπως επιβάλλει η σύγχρονη μεθοδολογία προσέγγισης των αγορών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS