Oικονόμου: Εισαγάγουμε νέες πολιτικές και θα συγκρουστούμε με νοοτροπίες δεκαετιών

Oικονόμου: Εισαγάγουμε νέες πολιτικές και θα συγκρουστούμε με νοοτροπίες δεκαετιών

Στην ενημέρωση των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη μίηλσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος ξεκίνησε με τον προϋπολογισμό του 2023 την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Τόνισε ότι είναι ο πρώτος με την χώρα εκτός ενισχυμένης εποπτείας και αναφέρθηκε στα μεγέθη του. Αξιοσημείωτο είναι ότι η χώρα θα έχει πρωτογενές πλεόνασμα το 2023.

Για το αν έχει αλλάξει ο εκλογικός σχεδιασμός της κυβέρνησης: «δεν έχει αλλάξει κάτι όσον φορά στον εκλογικό μας σχεδιασμό» και πρόσθεσε ότι με την τακτική του τραμπισμού α λα γκρέκα η αντιπολίτευση θέλει να δημιουργήσει τοξικό κλίμα.

Ο Γιάννης Οικονόμου υπογράμμισε ακόμα ότι η κυβέρνηση δεν πολιτεύεται με βάση τις δημοσκοπήσεις. «Ολοκληρώνουμε έναν δύσκολο κύκλο διακυβέρνησης. Τις αξιοποιούμε ως εργαλεία και είμαστε ικανοποιημένοι που η ελληνική κοινωνία δείχνει να εμπιστεύεται τον Κυριακή Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Η προσπάθεια δεν σταματά και οι δημοσκοπήσεις μα ενθαρρύνουν αλλά δεν μας εφησυχάζουν. Εφαρμόζουμε το πρόγραμμα μας και στο τέλος όλα αυτά θα τα λάβει υπόψιν της η κοινωνία.»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ