Μητσοτάκης από Περιστέρι: Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία - Ηττήθηκε η τοξικότητα και κέρδισε η ευπρέπεια

Μητσοτάκης από Περιστέρι: Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία - Ηττήθηκε η τοξικότητα και κέρδισε η ευπρέπεια

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι, λίγες μόλις ώρες αφότου θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής και ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική περίοδος το απόγευμα της Δευτέρας 29/05.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους της Δυτικής Αθήνας για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας kai δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάγκη της χώρας για σταθερότητα και ισχυρό κυβερνητικό τιμόνι.

Η επιτυχία που... πέρασε και η επιτυχία που έρχεται

Στη συνέχεια μίλησε για τη σημαντική επιτυχία του κόμματος στους νέους: «Tι έχουν να πουν όλοι αυτοί που έλεγαν πως η Ν.Δ. θα ήταν πίσω στη νεολαία, είμαστε πρώτοι στη νεολαία» και συμπλήρωσε πως «ήμασταν πρώτοι στους 17-30 γιατί μιλήσαμε για τα πραγματικά προβλήματα. Δεν βλέπουμε τη νεολαία σαν καύσιμη ύλη για τον προεκλογικό λόγο. Μόνο η Ν.Δ. είναι η μεγάλη λαϊκή και προοδευτική παράταξη».

«Σήμερα αυτή η εκλογική νίκη δεν λέει τίποτα», τόνισε, προσθέτοντας ότι «όλα ξεκινούν από την αρχή», καλώντας μάλιστα τους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ. να δώσουν μαζί τη μάχη για το αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου.

«Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιος θα κρατήσει τα πρωτεία στην αντιπολίτευση», τόνισε μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι ηττήθηκαν η τοξικότητα και η ευπρέπεια. «Υπενθύμισε» ακόμα πως οι πολίτες θα ψηφίσουν για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση στις 25 Ιουνίου.

Οικονομία, υπογεννητικότητα και εξωτερική πολιτική
Μιλώντας για την οικονομία, είπε πως με σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η επενδυτική βαθμίδα θα έρθει σύντομα και δεσμεύθηκε για 950 ευρώ κατώτατο μισθό και 1.500 ευρώ μέσο μισθό. «Εμείς δεν είμαστε αυτοί που θα τσακίσουμε την κοινωνία με τον νόμο Κατρούγκαλο. Σε ορίζοντα 4ετίας θα καταργήσουμε το τέλος επιτηδεύματος», είπε.
Σχολιάζοντας το ζήτημα της υπογεννητικότητας, τόνισε ότι το επίδομα γέννας των 2.000 ευρώ δεν είναι αρκετό, αναφέροντας σειρά μέτρων, όπως η νταντά της γειτονιάς, λέγοντας πως πρέπει να στηριχθούν οι γυναίκες αφού αυτές σηκώνουν το μεγάλο βάρος στις οικογένειες.


Αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική, έκανε λόγο στις τουρκικές εκλογές, το διεθνές δίκαιο αλλά και την ανάγκη για ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις.

Έπειτα ο κ. Μητσοτάκης παρακίνησε τους παρευρισκόμενους να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές και να μη θεωρήσουν αυτονόητο το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ μιλώντας για τη Ροδόπη είπε χαρακτηριστικά «και αυτή μπλε θα την κάνουμε».

«Ας αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά μας στη Δυτική Αθήνα», κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε βίντεο με ολόκληρη την ομιλία

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS