Ζήτημα λειτουργίας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ έθεσε η Γιαννακοπούλου - Έντονη αντιπαράθεση με Κεγκέρογλου

Ζήτημα λειτουργίας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ έθεσε η Γιαννακοπούλου - Έντονη αντιπαράθεση με Κεγκέρογλου

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στη συνεδρίαση το συντονιστικού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, μεταξύ της Νάντιας Γιαννακοπούλου και του Βασίλη Κεγκέρογλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτίνα του Κινήματος Αλλαγής έθεσε μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κάνοντας λόγο για ελλιπή ενημέρωση και φέρνοντας ως παράδειγμα την στάση του κόμματος στην τροπολογία για τις ΜΚΟ, το ασφαλιστικό κ.α. 

Οι επισημάνσεις της Νάντια Γιαννακοπούλου φαίνεται ότι ενόχλησαν τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο, με αιχμές και πολλά «καρφιά». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νάντια Γιαννακοπούλου έθεσε ζήτημα λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ενώ απευθυνόμενη στον Βασίλη Κεγκερογλου του είπε ότι θα του αποστείλει εγγράφως σχετικό αίτημα για την άμεση συνεδρίαση της.

Να σημειωθεί ότι την άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, ζητά η πλειοψηφία των βουλευτών, προκειμένου να συζητήσουν ανοιχτά για όλα τα βασικά ζητήματα που απασχολούν το κόμμα. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ