Βαρβιτσιώτης: Στο λιμάνι του Πειραιά ο νέος υπουργός Ναυτιλίας - «Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε η ταξιδιωτική εμπειρία να είναι με ασφάλεια»

Βαρβιτσιώτης: Στο λιμάνι του Πειραιά ο νέος υπουργός Ναυτιλίας - «Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε η ταξιδιωτική εμπειρία να είναι με ασφάλεια»

Ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκανε δηλώσεις σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σηματοδοτώντας την έναρξη της υπηρεσίας του στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά, όπου έκανε δηλώσεις.

«Σήμερα ήρθα να δω ποια κατάσταση επικρατεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ενάμισι εκατομμύριο άνθρωποι διακινήθηκαν πέρυσι από το λιμάνι του Πειραιά και φαίνεται ότι και φέτος ένα αντίστοιχο νούμερο θα διακινηθεί και πάλι.

«Για εμάς στόχος είναι να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι με ασφάλεια, με σιγουριά και να απολαύσουν τις διακοπές τους, αλλά και να κάνουν την δουλειά τους με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού σώματος για την δουλειά που κάνουν. Θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε η ταξιδιωτική εμπειρία να είναι με ασφάλεια και σιγουριά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ