Στη Μυτιλήνη o Κυριάκος Μητσοτάκης για την παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου

Στη Μυτιλήνη o Κυριάκος Μητσοτάκης για την παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Μυτιλήνη και θα μιλήσει σε εκδήλωση για την παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου.

Με την υλοποίηση του σημαντικού οδικού άξονα ο χρόνος που απαιτείται για τη μετακίνηση από την Καλλονή στο Σίγρι μειώνεται κατά το ήμισυ (από 1 ώρα και 20 λεπτά σε 40 λεπτά), ενώ παράλληλα βελτιώνεται σημαντικά η προσβασιμότητα στο λιμάνι Σιγρίου.

Το μεσημέρι, θα μεταβεί στην Καλλονή, όπου θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Δυτικής Λέσβου και θα έχει συνάντηση με πολίτες, ενώ στη συνέχεια θα πάει στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Στόχος η συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ

Στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι να βρεθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της χώρας στο πλαίσιο μίας εντατικής προεκλογικής εκστρατείας για την συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας. Έχει πάρει πάνω του τη μάχη των ευρωεκλογών στις οποίες έχει προσδώσει χαρακτήρα εθνικής κάλπης και μαζί με το δίλημμα «σταθερότητα ή αβεβαιότητα» που έχει θέσει προς τους ψηφοφόρους θέλει να προβάλει την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου και σε επίπεδο υποδομών και μεγάλων έργων που ολοκληρώνονται κατά τη διάρκεια της δεύτερης τετραετίας της κυβέρνησης του. Όσο πιο ισχυρή βγει η ΝΔ από τις κάλπες της 9ης Ιουνίου τόσο πιο σταθερή θα είναι η χώρα και «τόσο πιο γρήγορα και τολμηρά θα μπορέσει να συνεχίσει τις μεγάλες αλλαγές που έχει δρομολογήσει», αναμένεται να τονίσει κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ