«Πυρά» Οικονόμου για Τσίπρα: Μιλάει για κλοπή από τους συνταξιούχους όταν όλοι θυμούνται τις περικοπές του και τον «νόμο Κατρούγκαλου»

«Πυρά» Οικονόμου για Τσίπρα: Μιλάει για κλοπή από τους συνταξιούχους όταν όλοι θυμούνται τις περικοπές του και τον «νόμο Κατρούγκαλου»

Aναφέρει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι«ένα κόμμα εθισμένο στα ψέματα τις αυταπάτες και τον λαϊκισμό».


Έντονη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου για την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, «καυτηριάζοντας» τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «αφού αρνείται την πραγματικότητα προσπάθεια να κατασκευάσει μια στα μέτρα του», επισημαίοντας πως δεν είναι δυνατόν να «μιλάει για κλοπή από τους συνταξιούχους όταν όλοι θυμούνται τις περικοπές του και τον ''νόμο Κατρούγκαλου''».

Τέλος, αναφέρει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι «ένα κόμμα εθισμένο στα ψέματα τις αυταπάτες και τον λαϊκισμό».

Aναλυτικά η δήλωσή του

Από που να ξεκινήσει και που να σταματήσει κανείς με τα ψέματα και τους μύθους που διακινεί ο κ. Τσίπρας.

Συνεχίζει να αρνείται το αυτονόητο, ότι η κρίση τιμών στην ενέργεια και τα καταναλωτικά αγαθά είναι παγκόσμια και εισαγόμενη στη χώρα. Και αφού αρνείται την πραγματικότητα προσπάθεια να κατασκευάσει μια στα μέτρα του. Μιλάει για υπερκέρδη 1,4 δις όταν η ΡΑΕ με ανακοίνωση της υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία και η μέθοδος προσδιορισμού των υπερκερδών. Μιλάει για ανοχή στην αισχροκέρδεια και εμμονή με τις αγορές όταν ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει την φορολόγηση σε ποσοστό 90% των υπερκερδών κι έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τον έλεγχο στην χονδρεμπορική τιμή του φυσικού αερίου.
Μιλάει για κλοπή από τους συνταξιούχους όταν όλοι θυμούνται τις περικοπές του και τον «νόμο Κατρούγκαλου» και ψεύδεται ασύστολα για κόστος στην επικουρική ασφάλιση 1.5 δις ευρώ όταν έχουν προϋπολογιστεί 36 εκατομμύρια για το 2022 για την εφαρμογή μιας μεταρρύθμισης υπέρ των νέων ασφαλισμένων.
Η κυβέρνηση προσπαθεί με πράξεις να στηρίξει την κοινωνία, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο που υπάρχει και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα εθισμένο στα ψέματα τις αυταπάτες και τον λαϊκισμό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS