Σάλος με το πρωτοσέλιδο της Αυγής -ΝΔ: Ο Γκέμπελς στην Κουμουνδούρου

Σάλος με το πρωτοσέλιδο της Αυγής -ΝΔ: Ο Γκέμπελς στην Κουμουνδούρου

Σάλο προκαλεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», που εικονίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά, με φόντο τον αγκυλωτό σταυρό και τίτλο «Δεν είναι αθώοι».

Το προκλητικό και ανιστόρητο πρωτοσέλιδο επιχειρεί να ταυτίσει τους δύο πρωθυπουργούς με το ακροδεξιό κόμμα, ενώ η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση και η ηγεσία της φυλακίστηκε επί κυβερνήσεων ΝΔ. Τιτλοφορείται μάλιστα με το συλλογικό σύνθημα «Δεν είναι αθώοι» που χρησιμοποιήθηκε εναντίον των καταδικασμένων μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και αγκαλιάστηκε από όλον τον δημοκρατικό κόσμο, πέραν των κομμάτων.

Αμεση ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού κόμματος

«Ο Γκέμπελς στην Κουμουνδούρου» 

Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο- μαύρο όταν ακομη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής. Για να βγουν από τη δεινή θέση καταφεύγουν στη λάσπη. Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν ολο και περισσότερο οτι η θέση τους είναι στο περιθώριο», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

Το φύλλο της Αυγής που κυκλοφορεί την Κυριακή:

00C8E3C0 4DCA 4383 9190 210C15A7DBBE

 

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις για το πρωτοσέλιδο της Αυγής και στα social media: 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS