Πλεύρης για Πολάκη: Αν θέλει αντιπαράθεση με μένα να αφήσει απ' έξω τη μητέρα του

Στην επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος την Παρασκευή ο Παύλος Πολάκης έδωσε απάντηση μέσω ανάρτησης στα social media ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Η επίθεση από πλευράς Πολάκη είχε ως αφορμή την αναμονή της 83χρονης μητέρας του να κάνει PCR test. Ο κ. Πλεύρης επισήμανε πως «η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί», πρόσθεσε πως τελικά η μητέρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξετάστηκε, ευχόμενος «οι εξετάσεις να είναι καλές» και ζήτησε από τον Πολάκη «εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα, να αφήσει την μητέρα του απ' έξω».

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη: «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις, που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε, εύχομαι να είναι καλές και να έχει υγεία. Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ Πολακης να αφήσει την μητέρα του απέξω».

Δείτε την ανάρτηση

 

Πήρε θέση και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε, με ανάρτησή του στο Twitter, στην επίθεση Πολάκη προς Πλεύρη επισημαίνοντας ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ «δεν φρόντισε τόσο καιρό η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα. Ο Θεός μας λυπήθηκε».

Δείτε την ανάρτηση

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS