Πλακιωτάκης για τη μάχη του με τον κοροναϊό: Υπήρξαν δύσκολες στιγμές – Να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα προφύλαξης

Πλακιωτάκης για τη μάχη του με τον κοροναϊό: Υπήρξαν δύσκολες στιγμές – Να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα προφύλαξης

Στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό, μετά την 25ήμερη νοσηλεία του και το εξιτήριο που πήρε χθες από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αναφέρθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.


«Το σημαντικό είναι ότι είμαι καλά» τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, παλεύεις με έναν ιό που δεν ξέρεις τα όριά του» εξήγησε.

Ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου για όλη τη φροντίδα, επισημαίνοντας πως «έχουμε εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό» ενώ σε πιο προσωπικό τόνο είπε: «Η γυναίκα μου μου έδινε δύναμη για να νικήσω την ασθένεια και τον ιό, οικογένεια, στενοί φίλοι, στενοί συνεργάτες, συμπατριώτες μου έδωσαν πολλή δύναμη».

Ο υπουργός Ναυτιλίας θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι, προκειμένου να αναρρώσει και από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, από την οποία προσβλήθηκε, αν και ήδη έχει αναλάβει τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως.

Μετά την 25ήμερη μάχη του με την covid-19- στη διάρκεια της οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί και σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας- ο κ. Πλακιωτάκης σημειώνει πως προσβλήθηκε παρότι τηρούσε «με θρησκευτική ευλάβεια» τα μέτρα προφύλαξης, επισημαίνοντας πως «τελικά κανένας δεν είναι άτρωτος στον ιό».

Αναφορικά με τον εμβολιασμό που αρχίζει τις επόμενες ημέρες, ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως θα κάνει το εμβόλιο όταν θα έρθει η σειρά του, και έστειλε μήνυμα να εμβολιαστούν όλοι: «Καλώ και τους συμπολίτες μου να το κάνουν, για να νικήσουμε τον ιό και να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας» είπε χαρακτηριστικά.

Απηύθυνε τέλος έκκληση σε όλους, με φόντο τις γιορτές, να είναι πολύ προσεκτικοί: Να τηρούμε τα μέτρα προφύλαξης ειδικά στην εορταστική περίοδο. Θα ξαναζήσουμε Χριστούγεννα τα επόμενα χρόνια, επειδή θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί να περιορίσουμε μετακινήσεις και επαφές» κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS