Πελώνη: Δεν είναι η στιγμή για άνοιγμα - Κάνουμε στοχευμένες παρεμβάσεις για την καλύτερη εφαρμογή τους

Πελώνη: Δεν είναι η στιγμή για άνοιγμα - Κάνουμε στοχευμένες παρεμβάσεις για την καλύτερη εφαρμογή τους

«Δεν είναι η στιγμή για άνοιγμα. Είναι η λάθος ορολογία αυτή», τόνισε η Αριστοτελία Πελώνη αναφερόμενη στις αλλαγές στα περιοριστικά μέτρα. 

Μιλώντας στο Θέμα 104,6 η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι δεν μιλάμε για χαλάρωση των μέτρων και υπογράμμισε ότι το βασικό ζητούμενο είναι «η καλύτερη εφαρμογή των μέτρων που θα πρέπει να λαμβάνει υπόψιν την ψυχολογική κόπωση της κοινωνίας» υπογραμμίζοντας ότι «μιλάμε για στοχευμένες παρεμβάσεις ώστε να διευκολυνθεί η εφαρμογή και η τήρηση των μέτρων».

«Πρέπει να είμαστε ανοικτοί στο να υπάρξουν προσαρμογές και να διορθωθούν επιμέρους μέτρα που ενδεχομένως να μη λειτούργησαν», τόνισε και αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στην απαγόρευση κυκλοφορίας στις 19.00, η οποία, όπως είπε, «δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, δημιούργησε μεγαλύτερη συμφόρηση και κόπωση στους πολίτες».

Αναφερόμενη στο ζήτημα του εμβολιασμού, η κ. Πελώνη υπογράμμισε ότι δικαιώθηκε η απόφαση της κυβέρνησης να μην ανασταλούν οι εμβολιασμοί με Astra Zeneca με την χθεσινή απόφαση του ΕΜΑ. Σημείωσε, επίσης, ότι σήμερα έχει ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για τους ευπαθείς αυξημένου κινδύνου και όπως, είπε, «έχουν φύγει τα πρώτα sms». Τέλος, τόνισε ότι μέσα στις επόμενες μέρες, θα έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση 1 εκατομμύριο πολίτες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ