Τι απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης για τον ανασχηματισμό -«Η κυβέρνηση προχωρά το έργο της»

Τι απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης για τον ανασχηματισμό -«Η κυβέρνηση προχωρά το έργο της»

Επτασφράγιστο μυστικό παραμένει το πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός που φαίνεται να προσανατολίζεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου που δεν ήταν το επιθυμητό για το κυβερνών κόμμα.

Πάντως όπως έγραφε σε πρωινό του ρεπορτάζ το iefimerida.gr ο πρωθυπουργός μπορεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο οι φήμες και τα ονόματα που ακούγονται για το νέο κυβερνητικό σχήμα δίνουν και παίρνουν.

Τι απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης για τον ανασχηματισμό

Σε ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τον επικείμενο ανασχηματισμό και στο εάν είναι παράδοξο να συνεδριάσει αύριο το υπουργικό συμβούλιο και σε λίγες ημέρες οι υπουργοί να αλλάξουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης απάντησε: «Αύριο έχει υπουργικό συμβούλιο, το επανέλαβα και σήμερα. Η κυβέρνηση προχωρά το έργο της με την σύνθεση που υπάρχει. Από εκεί και πέρα, ο ανασχηματισμός, διαχρονικά, όπως συμβαίνει και τώρα, είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού. Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο. Συνεχίζουμε ως έχει».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ