Παναγιωτόπουλος: Διαψεύδει ότι παραιτήθηκε ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού

Παναγιωτόπουλος: Διαψεύδει ότι παραιτήθηκε ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού

Με μία δήλωση του ίδιου του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νικόλαου Παναγιωτόπουλου και μία ανακοίνωση από πλευράς ΓΕΣ διαψεύδονται τα περί παραιτήσεως του Διευθυντή της Διευθύνσεως Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, δίνοντας έτσι τέλος σε μία υφέρπουσα φημολογία από το πρωί, που είχε αναστατώσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, την ίδια ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μία τεράστια μάχη με τις πυρκαγιές, στην οποία συμμετέχουν ΟΛΟΨΥΧΑ στην κατάσβεσή τους.

Ο ΥΕΘΑ με αφορμή τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ περί παραιτήσεως του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού δήλωσε τα εξής:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων.
Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν».

Στο ίδιος πνεύμα και η επίσης ολιγόλογη ανακοίνωση του ΓΕΣ: «Σας γνωρίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται σε ομάδα δημοσιευμάτων περί παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στην θέση του συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα».

Ευτυχώς επικράτησε η κοινή – επιχειρησιακή – λογική και εν ώρα μάχης οι ΕΔ δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα, πέραν των καθαρώς επιχειρησιακών τους θεμάτων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS