Οικονόμου για υποκλοπές: Όσα είδαν το φως της δημοσιότητας θα διερευνηθούν - Καμία δημόσια αρχή δεν χρησιμοποιεί παράνομο λογισμικό

Οικονόμου για υποκλοπές: Όσα είδαν το φως της δημοσιότητας θα διερευνηθούν - Καμία δημόσια αρχή δεν χρησιμοποιεί παράνομο λογισμικό

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για την υπόθεση των υποκλοπών μετά τη δημοσιοποίηση λίστας από την εφημερίδα Documento.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Οικονόμου πως πρόκειται για ισχυρισμούς, χωρίς την απαιτούμενη τεκμηρίωση και ξεκαθάρισε πως τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας θα διερευνηθούν για να μην μείνει καμία υποψία, καμία σκιά.

Είπε, δε, πως εάν αυτά που δημοσιεύτηκαν αποδειχτούν τότε θα διωχθούν όσοι παρανόμησαν. «Το ίδιο θα συμβεί εάν δεν ευσταθούν», ξεκαθάρισε ο κ. Οικονόμου. Επίσης, ο κ. Οικονόμου επανέλαβε για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι καμία δημόσια αρχή της χώρας μας δεν αγόρασε και δεν χρησιμοποιεί παράνομο λογισμικό παρακολούθησης.

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε απαγόρευση χρήσης παράνομων λογισμικών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Έστρεψε, δε, τα «βέλη» του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «συμφέροντα και κέντρα», ενώ είπε πως διάφοροι δεν έκρυψαν ότι θα προτιμούσαν άλλη κυβέρνηση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε τους ισχυρισμούς, χωρίς να περιμένει», είπε ο κ. Οικονόμου, κάνοντας παράλληλα λόγο για «τραγικό ατόπημα» από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ