Οικονόμου: Επιβεβλημένη η αλλαγή των μέτρων για εμβολιασμένους γιατί τα μηνύματα ήταν αντιφατικά

Οικονόμου: Επιβεβλημένη η αλλαγή των μέτρων για εμβολιασμένους γιατί τα μηνύματα ήταν αντιφατικά

Για τα νέα μέτρα τα οποία δίνουν περισσότερες ελευθερίες στους εμβολιασμένους μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Δεν τελείωσε η πανδημία ακόμη»

Ειδικότερα, όπως τόνισε, ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή των μέτρων γιατί ενίοτε το μήνυμα που δινόταν με τους περιορισμούς για τους πλήρως εμβολιασμένους και τα τοπικά lockdown ήταν αντιφατικό. «Αυτοί που έχουν εμβολιαστεί πρέπει να πάρουν πίσω τη ζωή τους», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ επανέλαβε ότι δεν πρέπει να εκπέμπουμε μηνύματα που μπερδεύουν τον κόσμο ή είναι αντίθετα με την κοινή λογική, αναφέροντας ως παράδειγμα τα μέτρα για τα οδοντιατρεία, τα οποία διορθώθηκαν αρκετά γρήγορα.

Στη συνέχεια, ο κ.Οικονόμου, τόνισε ότι η ανακοίνωση των μέτρων δε σημάνει το τέλος της πανδημίας, παρά ότι η επισήμανση αυτή είναι ένα «καμπανάκι» κυρίως για τους ανεμβολίαστους, όπου φτάνει μόνο να παρατηρήσουν το σύστημα υγείας και τους διασωληνωμένους προκειμένου να καταλάβουν τι εστί πανδημία.

 

«Η αντίδραση κυβέρνησης και Δένδια ήταν αυτή που έπρεπε 

Αναφορικά με το «καυτό» ζήτημα της διαγραφής Μπογδάνου από την Κ.Ο της Ν.Δ., ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Μπογδάνος είχε προειδοποιηθεί πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, δημόσια από τον ίδιο, να μην επαναλάβει συμπεριφορές που δεν σχετίζονται με τις αξίες της παράταξης. Παράλληλα, επισήμανε πως η αντίδραση της κυβέρνησης και του κ. Δένδια ήταν αυτή που έπρεπε. Ο κ. Οικονόμου είπε επίσης ότι η κυβέρνηση δικαιώνεται από την προτίμηση των πολιτών στις δημοσκοπήσεις.

Τέλος και μεταξύ άλλων, κληθείς να επιβεβαιώσει τα σενάρια για αύξηση της επιδότησης για την ηλεκτρική ενέργεια, είπε ότι οι ανατιμήσεις είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και η κυβέρνηση θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να μην μείνει κανένας αβοήθητος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ