ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης συγκαλεί κοινοβουλευτική ομάδα στις Σπέτσες - Αντιδράσεις από τους βουλευτές

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης συγκαλεί κοινοβουλευτική ομάδα στις Σπέτσες - Αντιδράσεις από τους βουλευτές

Μία ακόμη από τις πολλές (του τελευταίου χρονικού διαστήματος) εκπλήξεις επιφύλασσε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το μήνυμα που έλαβαν από τη γραμματέα της Κ.Ο., Θεοδώρα Τζάκρη.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο του σχετικού mail, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν ότι ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε, επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ, να συγκαλέσει τριήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις Σπέτσες. Η εξέλιξη αυτή είναι αλήθεια ότι εξέπληξε τους περισσότερους εκ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που εσχάτως έχουν αρχίσει να προβληματίζονται για τα όσα λαμβάνουν χώρα στο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα-πρόσκληση σε διήμερο ταξίδι στο νησί του Αργοσαρωνικού, προκειμένου να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της Κ.Ο., προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού έρχεται να προστεθεί και σε μια γενικότερη γκρίνια που σχετίζεται με τις πολυήμερες διακοπές του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ μία μεγάλη ομάδα βουλευτών εμφανίζεται αρνητική στη σκέψη να γίνει η Κ.Ο. στις Σπέτσες.

Αξίζει να επισημανθεί ότι πέραν της ουσίας του μηνύματος, μια κάποια ενόχληση προκάλεσε και το ύφος του περιεχομένου, ενώ η βουλευτής Επικρατείας, Έλενα Ακρίτα, φέρεται να εξέφρασε την έντονη αντίδρασή της ως προς το κείμενο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κ. Ακρίτα ήταν η πρώτη που αντέδρασε έντονα και μάλιστα με κοινοποίηση σε όλους τους βουλευτές. Χαρακτήρισε φιρμάνι το email της κ. Τζάκρη μιλώντας για ύφος γραφής και πρόσκλησης που δεν συνάδει σε βουλευτές αριστερού κόμματος αλλά σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων.

Από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για μια πρωτοβουλία σύσφιγξης των σχέσεων ώστε ο ίδιος να έρθει πιο κοντά με την ΚΟ, αλλά και οι ίδιοι οι βουλευτές να ενισχύσουν τους μεταξύ τους δεσμούς.

Ο Κασσελάκης κάλεσε τους βουλευτές για brainstorming και bonding

Το διήμερο εργασίας, όπως το αποκαλούν συνεργάτες του κ. Κασσελάκη, ακολουθεί, παραδέχονται και οι ίδιοι, τα πρότυπα των μεγάλων πολυεθνικών ομίλων για να μπορέσει να γίνει brainstorming και bonding.

Στόχος, όπως αναφέρουν, είναι στις ουσιαστικά δύο ημέρες που θα βρεθούνόλοι μαζί στο σπίτι του κ. Κασσελάκη (φτάνουν μεσημέρι Παρασκευής και αναχωρούν μεσημέρι Κυριακής) να «κλειστούν» στον ίδιο χώρο για να γίνει μια διεξοδική ανταλλαγή απόψεων και να αλληλοσυμπληρωθούν με ιδέες και προτάσεις οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα παρουσιάσει ο κάθε τομεάρχης.

Αναλυτικά το μήνυμα της Θεοδώρας Τζάκρη

Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι
Καλή Χρονιά!

Διανύουμε έναν πολύ πυκνό μήνα, ο οποίος, πέραν του κοινοβουλευτικού έργου, περιλαμβάνει και την προετοιμασία του κόμματός μας για το μεγάλο συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρός μας Στέφανος Κασσελάκης μου ανέθεσε ως Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου του 2024 στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα το διάστημα από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο του 2023, αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιοποίησης δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος, προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών παρεμβάσεων στον τομέα σας.

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η μέγιστη διάρκεια της παρουσίασης όλων αυτών των στοιχείων σε μορφή power point δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30’, με εξαίρεση αυτή του Τομέα Οικονομικών που μπορεί να διαρκέσει έως 60’. Συνιστάται ο απολογισμός του έργου να μην υπερβαίνει τα 10’ λεπτά και ο υπόλοιπος χρόνος να αφορά τον προγραμματισμό των δράσεων για το επόμενο εξάμηνο και την κατάθεση νομοθετικών παρεμβάσεων.

Παρακαλείσθε τα power points να αποσταλούν μέχρι 18-1-2024.

Σ.Σ. Για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας θα λάβετε σχετική ενημέρωση.

Θεοδώρα Τζάκρη

Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ