Απάντηση Κασσελάκη στην «Ομπρέλα»: Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, μην μας υποτιμούν

Απάντηση Κασσελάκη στην «Ομπρέλα»: Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, μην μας υποτιμούν

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» o Στέφανος Κασσελάκης έδωσε τη δικιά του απάντηση στη χθεσινοβραδινή απόφαση της «Ομπρέλας» για άμεση αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να γίνει κυβέρνηση, τονίζοντας «δεν θα κάνουμε πίσω. Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει, υπογραμμίζοντας ότι «χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε». Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ