Νίκος Βέρτης: Εκνευρίστηκε με τον έλεγχο της αστυνομίας στο κέντρο όπου εμφανίζεται - «Έλεος, ας μας γράψουν»

Νίκος Βέρτης: Εκνευρίστηκε με τον έλεγχο της αστυνομίας στο κέντρο όπου εμφανίζεται - «Έλεος, ας μας γράψουν»

Εκνευρίστηκε και άρχισε να κλωτσάει πανέρια με λουλούδια ο Νίκος Βέρτης όταν η αστυνομία έκανε έλεγχο για την ηχορρύπανση από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βέρτης εκνευρίστηκε και ζήτησε από τον κόσμο να... φωνάξει για να μετρήσουν οι αστυνομικοί τα ντεσιμπέλ του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα» είπε ο Νίκος Βέρτης, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

«Άκη, ας μας γράψουν» είπε απευθυνόμενος σε συνεργάτη του και στη συνέχεια γύρισε εκνευρισμένος και κλώτσησε τα πανέρια με τα λουλούδια που ήταν πάνω στην πίστα, ενώ στη συνέχεια έδειξε με τα χέρια του πως είναι η τρίτη φορά που γίνεται έλεγχος.

Στη συνέχεια, δε, ο Νίκος Βέρτης είπε: «Δεν μπορώ το άδικο ρε γα@@το. Ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις. Τρέχω στην Αττική Οδό με 250 χλμ, γράφει η πινακίδα 120 χλμ. Γράφουν την Αττική Οδό ή εμένα που τρέχω με 250; Έχει λογική αυτό; Είναι άδικο. Είμαστε δύο χρόνια κλειστά με covid, ταλαιπωρίες, ο κόσμος είναι σκασμένος. Αφήστε να διασκεδάσει ο κόσμος, να περάσει καλά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ