Μητσοτάκης από Χανιά: Θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προκλήσεων

Μητσοτάκης από Χανιά: Θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προκλήσεων

Ο καλός καιρός βοήθησε τους τολμηρούς που αποφάσισαν να τηρήσουν το έθιμο των Θεοφανίων και να βουτήξουν στα κρύα νερά του λιμανιού για να πιάσουν τον σταυρό.

Η κατάδυση του σταυρού από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό, έγινε φέτος παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έδωσε σταυρουδάκι στον κολυμβητή που έπιασε τον σταυρό, όπως αναφέρει το Flashnews.gr στο ρεπορτάζ του.

Για δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το πέρας της τελετής των αγιασμών των υδάτων στο παλιό λιμάνι Χανίων, ενώ σε ερώτηση για τη συνάντηση με τον Αμερικανό υπουργό εξωτερικών Α. Μπλίνκεν το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι στα Χανιά είπε λακωνικά: «Αυτά θα τα πούμε το απόγευμα.»

Μητσοτάκης: Το φως των Θεοφανίων στέλνει ισχυρό μήνυμα ελπίδας και προόδου

Ειδικότερα δήλωσε: «Αυτή την ηλιόλουστη ημέρα το φως των Θεοφανίων στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και προόδου. Βρισκόμαστε στην αρχή του 2024 και έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δυσκολίες προφανώς δε λείπουν από τις μεγάλες γεωπολιτικές κρίσεις στη γειτονιά μας μέχρι την εισαγόμενη ακρίβεια. Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπισή τους, ταυτόχρονα θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλες της Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, με μια οικονομία που αναπτύσσεται γρήγορα, δημιουργώντας καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, με μια ποιοτική δημόσια παιδεία, με μια καλή υγεία για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, με περισσότερη ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές της πατρίδας μας. Ταυτόχρονα θα βρισκόμαστε πάντα σε επιφυλακή για τα εποχιακά θέματα, τις εποχιακές κρίσεις όπως η έξαρση της γρίπης και του κορωνοϊού. Γι’ αυτό προστατευόμαστε και κυρίως προστατεύουμε τους πιο αδύναμους και ευάλωτους συμπολίτες μας. Θέλω και πάλι από εδώ από τα ηλιόλουστα Χανιά να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα πανταχού της γης καλή φώτιση, καλή χρονιά με υγεία και χαρά σε εσάς και τους αγαπημένους σας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ