Μητσοτάκης για πρόκριση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final-4: Γατάκια, εγώ γκαντέμης;

Μητσοτάκης για πρόκριση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final-4: Γατάκια, εγώ γκαντέμης;

Ένα βίντεο με αθλητικό περιεχόμενο ανέβασε νωρίτερα το απόγευμα στο Tik Tok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα το βίντεο σχετίζεται με την πρόκριση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκό στο Final Four της Euroleague. Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό όταν ο πρωθυπουργός ευρισκόμενος καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» είχε ερωτηθεί από τον Χρήστο Κούτρα πως βλέπει τις δυο ομάδες στο μπάσκετ.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε να προκριθούν και οι δυο, όπως και έγινε, όμως ήταν πολλά τα αρνητικά σχόλια από τους τηλεθεατές περί... γκαντεμιάς επειδή έκαναν αυτή την ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός στο Final Four της Ευρωλίγκας;» είχε ρωτήσει ο Χρήστος Κούτρας και ο πρωθυπουργός απάντησε: «Μακάρι και οι δυο, μπορούν».

@kyriakosmitsotakis_

Εγώ σας το είπα!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

 

 

Έτσι λοιπόν μετά την πρόκριση και των δυο ομάδων στο Final Four της Euroleague ο πρωθυπουργός μέσω του Tik Tok απάντησε σε όσους τον έλεγαν γκαντέμη.

«Γατάκια, εγώ γκαντέμης; Τώρα μπορείς να πας να ψάξεις το αρχείο σου και να δεις την δήλωση την οποία είχα κάνει», αναφέρει. Μάλιστα κάνει και την κίνηση του... var και στην συνέχεια του βίντεο προβάλλονται οι δηλώσεις του αλλά και όσα είχαν σχολιαστεί από τους χρήστες του TikTok. «Οπότε σήμερα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί; Εγώ σας το είπα αλλά δεν μ' ακούσατε», καταλήγει στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ