Mητσοτάκης: Εξετάζουμε νέα έκπτωση στο φυσικό αέριο - Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

Mητσοτάκης: Εξετάζουμε νέα έκπτωση στο φυσικό αέριο - Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

Νέα έκπτωση στην τιμή του φυσικού αερίου προαναγγέλλει με συνέντευξη του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η ΔΕΠΑ ήδη εξετάζει την αύξηση της έκπτωσης στο φυσικό αέριο για τους οικιακούς καταναλωτές για το μήνα Δεκέμβριο όπου οι καταναλώσεις είναι αυξημένες, ενώ ανάλογη πρόνοια θα ληφθεί και για το πρώτο τρίμηνο του 2022», αναφέρει ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του.

Παράλληλα επαναλαμβάνει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, καθώς «η κυβέρνηση έχει ακόμα 18 μήνες εντατικής δουλειάς μπροστά της και θέλει να αξιολογηθεί συνολικά για το έργο το οποίο παράγει».

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει πως «η Τουρκία πια γνωρίζει ότι υπάρχουν αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου οι οποίες ουσιαστικά της δίνουν δύο επιλογές: Να μειώσει την ένταση, να συζητήσει σοβαρά με την Ευρώπη και να επιδιώξει στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου την επίλυση των διαφορών μας ή να εντείνει και να κλιμακώσει την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο. Στην περίπτωση αυτή θα βρισκόταν αντιμέτωπη με μέτρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τα οποία πολύ απλά δεν τα αντέχει αυτή τη στιγμή η τουρκική οικονομία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS