Μήνυμα Μητσοτάκη για τη νέα χρονιά: Είναι στο χέρι μας το 2021 να γίνει η «Χρονιά των Ελλήνων»

Μήνυμα Μητσοτάκη για τη νέα χρονιά: Είναι στο χέρι μας το 2021 να γίνει η «Χρονιά των Ελλήνων»

Με μια ανασκόπηση στη χρονιά που φεύγει ξεκίνησε το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει της Πρωτοχρονιάς. 

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα δύσκολα μέτωπα που αντιμετώπισε η χώρα το 2020 σε εθνικό επίπεδο, στον τομέα της Οικονομίας αλλά και στην πανδημία του κοροναϊού που έπληξε την υφήλιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην έλευση του εμβολίου ως πρωτοχρονιάτικο δώρο για το 2021: «το διαβατήριο για μία καλύτερη ζωή βρίσκεται ήδη εδώ: Το εμβόλιο είναι η ασπίδα μας και η σκυτάλη της υγείας που παραλαμβάνει ο καινούργιος χρόνος από τον παλιό που φεύγει», ανέφερε στο μήνυμά του.

Αναφορικά με την άρση των περιοριστικών μέτρων ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αυτά θα αίρονται σταδιακά, και ότι παραμένει προτεραιότητα το άνοιγμα των σχολείων.

«Το 2021, λοιπόν, θα είναι πυκνό, κλείνοντας παλιές πληγές και ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Ολοκληρώνει 200 χρόνια εθνικής πορείας. Συμπληρώνει 40 χρόνια ευρωπαϊκής εμπειρίας. Και εγκαινιάζει μία καινούργια δεκαετία ευημερίας», τόνισε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του επισημαίνοντας πως: «το 2021 είναι στο χέρι μας να γίνει η «Χρονιά των Ελλήνων». Ο κρίκος που θα ενώνει τις νίκες των προγόνων με τις επιτυχίες των απογόνων».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ