Μέγαρο Μαξίμου: Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Μέγαρο Μαξίμου: Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Κατά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τονιστεί η αυξημένη επιφυλακή στα σύνορα προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι όποιες αυξημένες μεταναστευτικές ροές τυχόν υπάρξουν.

Στη σκιά των πολεμικών συγκρούσεων στη Γάζα, συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Η ατζέντα του ΚΥΣΕΑ

Κατά τη συνεδρίαση του αναμένεται να γίνει μια συνολική αξιολόγηση της κατάστασης στο Ισραήλ.

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, δεν υπάρχουν ενδείξεις που να προκαλούν έντονη ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο οι αρχές βρίσκονται σε απόλυτη επιφυλακή από την πρώτη στιγμή.

Αυξημένη επιφυλακή υπάρχει και στα σύνορα προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι όποιες αυξημένες μεταναστευτικές ροές τυχόν υπάρξουν. Και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει και η δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας της Αθήνας με το Κάιρο, όπως τονίζεται, προκειμένου να υπάρξει η όποια διαχείριση από το εξαιρετικά δυσμενές κλίμα που επικρατεί στην περιοχή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ