Μαρινάκης: Αμφίβολη έως αδύνατη η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ λόγω Η1Ν1 -Το απόγευμα η απόφαση για το υπουργικό

Μαρινάκης: Αμφίβολη έως αδύνατη η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ λόγω Η1Ν1 -Το απόγευμα η απόφαση για το υπουργικό

Στην ασθένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη με H1N1 αναφέρθηκε ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Λόγω ασθένειας του πρωθυπουργού δεν ξέρουμε αν θα γίνει αύριο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο ενδεχομένως θα επαναπρογραμματιστεί», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Μαρινάκης για πρόγραμμα πρωθυπουργού

«Κακώς έχει περάσει η εντύπωση ότι είναι έκτακτο, μιλάμε για τακτικό υπουργικό συμβούλιο και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε επίσπευση για ένα συγκεκριμένο θέμα», πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις πολιτικών συντακτών σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Στο υπουργικό συμβούλιο επίκειται και σημαντική παρέμβαση κατά της καθυστέρησης της απονομής της Δικαιοσύνης», είπε ο κ. Μαρινάκης και ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση δεν βάζει σε δημοψήφισμα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε επίσης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ότι «παραμένει στο πρόγραμμα το υπουργικό συμβούλιο, αλλά αν δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να συμμετάσχει θα αναβληθεί για λίγες ημέρες. Αμφίβολη είναι επίσης η επίσκεψη στις ΗΠΑ του πρωθυπουργού έως αδύνατη, το πρόγραμμα μένει ως έχει και θα αξιολογείται η πορεία της υγείας του».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ