ΚΙΝΑΛ: Το ραντεβού με Ρέππα «έκαψε» τον Κεγκέρογλου - Σκανδαλιδης και Κατρίνης το «διάδοχο σχήμα» στη Βουλή

ΚΙΝΑΛ: Το ραντεβού με Ρέππα «έκαψε» τον Κεγκέρογλου - Σκανδαλιδης και Κατρίνης το «διάδοχο σχήμα» στη Βουλή

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παραπολιτικών» του Σαββάτου περί μυστικής συνάντησης του Γραμματέα της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ Β. Κεγκέρογλου με τον στενό συνεργάτη του Γ. Παπανδρέου Δ. Ρέππα και τον «Παπανδρεϊκό» βουλευτή Γ. Αρβανιτίδη πυροδότησε ισχυρές εσωκομματικές αντιδράσεις, ενώ στάθηκε αφορμή να δρομολογηθούν εξελίξεις δυσάρεστες προς το πρόσωπο του αναφορικά με την φιλοδοξία του να «εκτελεί ο ίδιος χρέη μεταβατικού προέδρου μέχρις ότου εκλεγεί νέα ηγεσία».

YN 2021 10 31 18.18.39Μετά το ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» του Σαββάτου και ενώ ο ίδιος την προηγούμενη ημέρα δήλωνε πως θα εισηγηθεί στην συνεδρίαση της Κ.Ο να είναι ο ίδιος μεταβατικός διάδοχος της Φ. Γεννηματά τα πράγματα άλλαξαν. Με αποτέλεσμα να τον αποθαρρύνουν από την κατάθεση μιας τέτοιας πρότασης ακόμη και οι στενοί συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου, οι οποίοι έχοντας «εκτεθεί» ως επιτελείο από το ραντεβού του με τον Δ. Ρέππα που είδε το φως της δημοσιότητας, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να «χρεωθούν» ενδεχόμενη απόρριψη της πρότασης του από τα μέλη της Κ.Ο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και στενοί συνεργάτες της Φ. Γεννηματά, όπως οι Μ. Όθωνας και Χ. Πρωτόπαπας, του διαμήνυσαν από το Σάββατο το βράδυ να μην «κάνει τίποτα».

Έτσι λοιπόν στην αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ η λύση που αναμένεται να δοθεί είναι μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές το κόμμα να εκπροσωπείται στις κοινοβουλευτικές μάχες από τους δυο κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Κ. Σκανδαλίδη και Μ. Κατρίνη και όχι τον κ. Κεγκέρογλου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ