Η Κένταλ Τζένερ πόσταρε φωτό με αληθινή γούνα και τα άκουσε στα social

Η Κένταλ Τζένερ πόσταρε φωτό με αληθινή γούνα και τα άκουσε στα social

Οι θαυμαστές της Κένταλ Τζένερ δεν ενθουσιάστηκαν και τόσο με την τελευταία της εμφάνιση στο Άσπεν και ο λόγος ήταν η στιλιστική της επιλογή.

Την ώρα που όλο και περισσότεροι διάσημοι οίκοι έχουν ανακοινώσει πως σταματούν τη χρήση αληθινής γούνας, η Κένταλ Τζένερ μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες την Τρίτη στο λογαριασμό της στο Instagram από το Άσπεν του Κολοράντο, στις οποίες φαίνεται να φοράει ένα τρίχρωμο γούνινο παλτό Phoebe Philo shearling (από πρόβατο ή αρνί) αξίας 27.000 δολαρίων.

«Πόσα ζώα πέθαναν για να ποστάρεις ηλίθιες φωτό»: Εκνευρίστηκαν οι θαυμαστές της Κένταλ Τζένερ

Οι θαυμαστές της δεν εντυπωσιάστηκαν και τόσο με την επιλογή της και κατηγόρησαν την Κένταλ Τζένερ πως φοράει αληθινή και όχι ψεύτικη γούνα, παρά το γεγονός ότι δηλώνει φιλόζωη. Μάλιστα, κάποιος αποκάλεσε το μοντέλο και την επιλογή του ρούχου της «άθλια» αναρωτώμενος: «Πόσα αθώα ζώα πέθαναν για να ποστάρει ηλίθιες φωτογραφίες;».

Ένας άλλος σχολίασε: «Είσαι ντυμένη με αίμα» με κάποιον ακόμη να αναφέρει: «Πώς μπορείς να φοράς αληθινή γούνα; Ντροπή». Και οι αρνητικές κριτικές δεν σταμάτησαν εκεί. «Μετατρέπεται σε μια αναίσθητη κοπέλα που κυκλοφορεί με σφαγμένα ζώα στο δέρμα της για λόγους μόδας. Ελπίζω να νιώθεις άνετα με αυτό» σχολίασε ένας ακόμη. «Υπέροχη, εκτός από το γούνινο παλτό» έγραψε κάποιος άλλος με έναν ακόμη να διερωτάται: «Γιατί να έχεις καν γούνα στην Καλιφόρνια».

«Θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα… ωρίμασε» ήταν το σχόλιο ενός χρήστη των social με έναν άλλο να εκφράζει τον αποτροπιασμό του. «Αληθινή γούνα; Ίου, απλά ίου». Ένας άλλος στάθηκε φυσικά, στο γεγονός πως δηλώνει ότι είναι φιλόζωη. «Ουάου, της αρέσει πραγματικά να επιδεικνύει μια καλή ποσότητα δολοφονημένων δερμάτων ζώων αυτές τις ημέρες… Τόσο σπουδαία για μια ‘φιλόζωη’ όπως αυτοπροσδιορίζεται».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ