Κασσελάκης για Τσακαλώτο: Διαβάζει το καταστατικό όπως τον βολεύει - Θα κερδίσω τις εκλογές αλλά θέλω χρόνο

Κασσελάκης για Τσακαλώτο: Διαβάζει το καταστατικό όπως τον βολεύει - Θα κερδίσω τις εκλογές αλλά θέλω χρόνο

Μια αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο MEGA.

Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις, ο Στέφανος Κασσελάκης ότι «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που αυτοαποκαλείται αριστερός αντιδρά στην άμεση δημοκρατία». Για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αρνούνται να επιστρέψουν τις έδρες τους, είπε: «Κώδικα δεοντολογίας δεν είχαν συμφωνήσει; Το καταστατικό λέει ότι πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους. Προφανώς το καταστατικό ισχύει μόνο όταν βολεύει τον καθένα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είπε ακόμα ότι «χάθηκαν 600.000 ψήφοι στην αποχή και αυτό κάποιοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι». «Εγώ θέλω μια κυβερνητική σύγχρονη αριστερά», σημείωσε. Για τον χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ και πως θα είναι από εδώ και πέρα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Βεβαίως και είμαστε υπέρ της έπαρσης της σημαίας. Θέλουμε στιβαρή άμυνα. Να μην αποστρατιωτικοποιούνται τα νησιά μας».

«Υπάρχει ανάγκη από τον λαό να μιλάμε με απλά λόγια και να δίνουμε λύσεις. Το κόμμα μας με κοινωνικά ερείσματα θα γίνει κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα άτομο σε δυο μήνες να το κάνει κυβερνώσα παράταξη. Θέλει υπομονή γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Να σημειωθεί ότι η κάμερα του Live News κατέγραψε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να περπατά στους δρόμους της Αθήνας, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με επιχειρηματίες και πολίτες. Ιδιαίτερα ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή του από τους νέους, οι οποίοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να τραβήξουν μερικές selfies μαζί του.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο μεγάλη έκπληξη για έναν άνθρωπο που είναι στην πολιτική να προχωρά μέσα στον κόσμο. Λέτε να προσκαλέσουμε τον κο Μητσοτάκη να περπατήσουμε μαζί; Μπορούμε να πάμε σε όποια λαϊκή θέλει, όποιο πρωί θέλει, σε όποια πόλη της Ελλάδας θέλει. Είναι πρόσκληση – πρόκληση», είπε.

«Αν ήμουν πρωθυπουργός θα είχα ζητήσει την παραίτηση Γεωργιάδη»

Όσον αφορά το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για την τραγωδία των Τεμπών, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για έλλειψη ενσυναίσθησης.

«Εάν ήμουν πρωθυπουργός εννοείται θα είχα πει στον κο Γεωργιάδη να μου δώσει την παραίτησή του. Τέτοια σχόλια δεν γίνεται να γίνονται από τον υπουργό μίας κυβέρνησης», είπε.

«Στην Κεντρική Επιτροπή δεν είχα κανέναν με το μέρος μου»

«Οι ανάγκες του κόσμου είναι πραγματικές, έντονες και άμεσες. Το ότι δεν έχω στενό κύκλο το εννοώ και το είδατε όλοι, στην Κεντρική Επιτροπή δεν είχα κανέναν με το μέρος μου. Είναι κάτι που θέλει ο λαός, τα όργανα να υπηρετούν τη βάση» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο κόσμος βασίζει τις ελπίδες του πάνω μου»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως του περνά εντελώς αδιάφορο το γεγονός ότι ο κόσμος τον αντιμετωπίζει σαν ροκ σταρ.

«Μου είναι αδιάφορο. Πολιτικά σημαίνει ότι ο κόσμος βασίζει τις ελπίδες του πάνω μου κι αυτό μου δείχνει ότι πρέπει να στρωθώ στη δουλειά και να προτείνω λύσεις για να κερδίσουμε τις εκλογές και να κυβερνήσουμε» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δίπλα μου, στην καινούρια ομάδα, έχω καλά παιδιά, καλούς ανθρώπους. Να θέλουν να προσφέρουν στην πατρίδα τους, στην κοινωνία» σημείωσε.

Τι είπε για τις συνεργασίες εντός του ΣΥΡΙΖΑ

Για τον Στέφανο Κασσελάκη θα ήταν μεγάλη τιμή να συνεργαστεί με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην Έφη Αχτσιόγλου, τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση.

«Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Ελάτε να δουλέψουμε, η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Για άλλη μία φορά τείνω χείρα φιλίας. Είναι μία καινούρια ημέρα, καινούργια εβδομάδα. Ελάτε μαζί να τα καταφέρουμε», ήταν το κάλεσμά του.

Για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Το Πολυτεχνείο αποτελεί έμπνευση για τους νέους, σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Πρέπει αυτοί οι αγώνες, αυτή η αντίσταση να είναι η πυξίδα της πολιτικής μας. Να εφαρμόσουμε πολιτικές που θα κάνουν την κοινωνία πιο ισότιμη από εδώ και πέρα» είπε επίσης.

«Αυτή είναι η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ»

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι ανάγκες του ελληνικού λαού. Υπάρχει μία στυγνή δεξιά κυβέρνηση. Δεν φταίει γι’ αυτό η αντιπολίτευση, αλλά η κυβέρνηση», είπε και συνέχισε:

«Η αριστερή πολιτική μου είναι ξεκάθαρη. Δεν θέλω ο Έλληνας να χρειάζεται μία άκρη να αντέξει. Δεν θέλω να χρειάζεται να κάνει μία λαμογιά, να το πω απλά, για να πάει μπροστά. Μπορούμε να γίνουμε μία σύγχρονη, σύννομη χώρα;».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ