Κασσελάκης: Ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας - Ένα κίνημα από κάτω προς τα πάνω

Κασσελάκης: Ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας - Ένα κίνημα από κάτω προς τα πάνω

Περήφανος για τη χθεσινή ημέρα, παρουσίασης των υποψηφίων που θα δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών, δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για «ένα ψηφοδέλτιο Προοδευτικής Αριστείας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι απαρτίζεται από ανθρώπους «που δεν προέκυψαν από συσκέψεις με συμβούλους μου, κομματικές ισορροπίες και προσωπικές σχέσεις, αλλά από εσάς».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Είμαι περήφανος για τη χθεσινή ημέρα. Παρουσιάσαμε τους υποψηφίους που θα δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών. Ένα ψηφοδέλτιο Προοδευτικής Αριστείας.

Άνθρωποι που δεν προέκυψαν από συσκέψεις με συμβούλους μου, κομματικές ισορροπίες και προσωπικές σχέσεις, αλλά από εσάς.

Μέσα από μια πρωτοποριακή διαδικασία που έδωσε τη δυνατότητα σε όλες και όλους εσάς να θέσετε υποψηφιότητα, να ψηφιστείτε από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας.

Κάτι γίνεται.

Κάτι γεννιέται.

Ένα κίνημα από κάτω προς τα πάνω.

Άνθρωποι που λένε «δεν πάει άλλο» και συντάσσονται με ένα κόμμα για πρώτη φορά.

Θέλουμε καλύτερη ζωή και τη θέλουμε τώρα.

Ο Κασσελάκης κάλεσε τον Τσίπρα στην εξέδρα, στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

Μπορεί πριν λίγο καιρό οι σχέσεις τους να χαρακτηρίζοντων από ψυχρότητα, ωστόσο, σήμερα στην εκδήλωση για την παρουσίαση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε να έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία τους. Ο λόγος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισε τον Αλέξη Τσίπρα από τη σκηνή λέγοντας «γεια σου Αλέξη! Τι γίνεται;», ενώ ο πρώην πρωθυπουργός καθόταν στην πρώτη σειρά δίπλα στην γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγκου και τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού ολοκληρώθηκε η σχεδόν τρίωρη εκδήλωση, πήρε στο τέλος τον λόγο και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στρην σκηνή, ο οποίος καταχειροκροτούμενος ανέβηκε και χαιρέτησε έναν τους υποψήφιους ευρωβουλετές.

kasselakis tsipras parousiasi europsifodeltiou

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ