Κακοκαιρία «Daniel»: Το υπ. Εργασίας καλεί τους εργοδότες να μεριμνήσουν για την ασφάλεια των εργαζομένων

Κακοκαιρία «Daniel»: Το υπ. Εργασίας καλεί τους εργοδότες να μεριμνήσουν για την ασφάλεια των εργαζομένων

Τους εργοδότες της Μαγνησίας και των υπόλοιπων περιοχών που πλήττονται από την κακοκαιρία «Daniel», ώστε να μεριμνήσουν για την προστασία των εργαζομένων και να συμμορφώνονται με τις εντολές των Αρχών, καλεί το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καλεί του εργοδότες στις περιοχές που σφυροκοπά η κακοκαιρία «Daniel», «να μεριμνήσουν για την ασφαλή προσέλευση ή/και αποχώρηση των εργαζομένων στους χώρους εργασίας», αλλά και να «συμμορφώνονται άμεσα με τις οδηγίες και τις εντολές των αρμόδιων αρχών, ιδίως δε της Πολιτικής Προστασίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το υπουργείο Εργασίας

«Το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης καλεί τους εργοδότες των επιχειρήσεων της Μαγνησίας, καθώς και των άλλων περιοχών που πλήττονται ή πρόκειται να πληγούν από την εκδήλωση των φαινομένων της κακοκαιρίας με την ονομασία “Daniel”, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα έκτακτα δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (www.emy.gr), να συμμορφώνονται άμεσα με τις οδηγίες και τις εντολές των αρμόδιων αρχών, ιδίως δε της Πολιτικής Προστασίας.

Καλούνται να μεριμνήσουν, σε κάθε περίπτωση, για την ασφαλή προσέλευση ή/και αποχώρηση των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των εργαζομένων».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ