Ηλίας Κασιδιάρης: Τι σκοπεύει να κάνει εάν δεν μπορέσει να κατέβει στις εθνικές εκλογές

Ηλίας Κασιδιάρης: Τι σκοπεύει να κάνει εάν δεν μπορέσει να κατέβει στις εθνικές εκλογές

Μπορεί να ψηφίστηκε στη Βουλή την Τρίτη η τροπολογία για το «μπλόκο» στο Εθνικό Κόμμα – Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη, ωστόσο ο καταδικασμένος για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και υπαρχηγός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής συνεχίζει τα «διαγγέλματά» του μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού, συνεδρίασε την Τετάρτη με τη συμμετοχή του εισαγγελέα που εποπτεύει το σωφρονιστικό κατάστημα, ώστε να εξετάσει εάν χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο όχι μόνο για να συνομιλεί με τους δικηγόρους και τους οικείους του, όπως του επιτρέπεται, αλλά και για λόγους που εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες αφού στο διαδίκτυο έχει ανέβει υλικό με τη φωνή του.

Ωστόσο, η απόφαση δεν λήφθηκε.

Τα πιθανά σχέδια του Ηλία Κασιδιάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και της δημοσιογράφου, Χριστίνας Κοραή, τα σχέδια του καταδικασθέντος για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη, είναι πως εάν απαγορευτεί το κόμμα του από τις εθνικές εκλογές, ίσως θα χρειαστεί και μια επιπλέον, ρύθμιση.

Ο λόγος είναι πως δεν υπάρχει καμία ρύθμιση που να απαγορεύει τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές και ίσως να χρειαστεί καθώς ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να στραφεί προς τα εκεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ