Χατζηδάκης: Δεν υπάρχουν εκκρεμότητες για τις κύριες συντάξεις - Θέμα λίγων μηνών η εκκαθάριση και των επικουρικών

Χατζηδάκης: Δεν υπάρχουν εκκρεμότητες για τις κύριες συντάξεις - Θέμα λίγων μηνών η εκκαθάριση και των επικουρικών

«Δεν υπάρχουν πλέον εκκρεμότητες όσον αφορά στις κύριες συντάξεις, εκτός από κάτι ελάχιστες εξαιρετικά περίπλοκες περιπτώσεις», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 την Δευτέρα ο υπουργός εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν αρχίσει να ασχολούνται με τις επικουρικές και εκτίμησε ότι είναι θέμα λίγων μηνών η εκκαθάριση και των επικουρικών συντάξεων.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί για συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή την κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά, πως «από το 1974 και μετά ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν οι εκλογές» λέγοντας μάλιστα «είναι άλλο θέμα αν ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει δικαιολογία για την επερχόμενη ήττα».

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο κόσμος βλέπει τις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση, βλέπει που ήταν η ανεργία και πού βρίσκεται τώρα, βλέπει τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε σειρά από τομείς και μπορεί να κάνει συγκρίσεις για το ποιος μπορεί να χειριστεί τις δύσκολες καταστάσεις και ποιος όχι.

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, απάντησε πως η ίδια η σύνθεση της σημερινής κυβέρνησης μάρτυρα την πρόθεση του πρωθυπουργού για συγκλίσεις καθώς αποτελείται από ευρύτερες δυνάμεις.

«Το αν θα υπάρξουν συναινέσεις μετά τις εκλογές δεν εξαρτάται μόνο από μας αλλά και από τους άλλους. Εμείς έχουμε στόχο την αυτοδυναμία», υπογράμμισε ο κ Χατζηδάκης και τόνισε μάλιστα πως «η αυτοδυναμία καθίσταται περισσότερο αναγκαία στη χώρα μας από ότι για παράδειγμα στη Γερμανία που υπάρχει παράδοση συνεργασιών». 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS