Χανιά: Έβαλαν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να παριστάνει τον αγανακτισμένο έμπορο -Στην επίσκεψη Τσίπρα

Χανιά: Έβαλαν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να παριστάνει τον αγανακτισμένο έμπορο -Στην επίσκεψη Τσίπρα

Γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά έκανε τον αγανακτισμένο έμπορο κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Το γεγονός σχολίασε δηκτικά η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για «Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του!» για να προσθέσει: «Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο»!»


Αναλυτική η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ.Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας. Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο»!».

Όπως ανέφεραν τοπικά σάιτ όπως το kosmoschania.gr

«Μεγάλη προσπάθεια έκαναν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά για να παρουσιάσουν κόσμο κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη πόλη των Χανίων. Μάζεψαν υποψήφιους βουλευτές... πολιτικά γραφεία και όσους μπορούσαν για να δείξουν το στενό των Μουσούρων γεμάτο! Βέβαια... είχαν και την πλάκα τους αφού προσπαθούσαν με αγωνία να παρακαλέσουν το κόσμο από τα μαγαζιά να χαιρετήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα ένας εκ των ιδιοκτητών εμπορικού μαγαζιού που εξαπέλυσε επίθεση εναντίων της κυβέρνησης μπροστά στις κάμερες στη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν και ο ίδιος που οργάνωνε με ποιους θα συνομιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την πρώην Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Όπως μπορείτε να δείτε στη πρώτη φωτογραφία ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον δήθεν "αγανακτισμένο" έμπορο για τις ρήτρες της ΔΕΗ.

YN 2022 05 09 18.50.06

Mόλις τελειώνει η συνομιλία τους ο ίδιος μαγαζάτορας "μεταμορφώνεται" σε τελάλης και οργανωτής του κόμματος και της πορείας του Τσίπρα στη πόλη των Χανίων. 

Μόλις πήραν οι κάμερες τη συνομιλία τους για τις δήθεν "κακουχίες" των εμπόρων... ο εν λόγο ιδιοκτήτης καταστήματος παίρνει παραμάσχαλα την στενή συνεργάτη του Τσίπρα την κ.Χατζηγεωργίου και μπαίνουν στα μαγαζιά παρακαλώντας τους ανθρώπους να βγουν να χαιρετήσουν τον Τσίπρα!

Με λίγη δόση "βοήθειας" βρήκαμε ότι ο συγκεκριμένος έμπορος (που δεν αντέχει τις πολιτικές Μητσοτάκη στην οικονομία και τον λυγίζουν) ήταν υποψήφιος δήμαρχος Φαλήρου με το ΣΥΡΙΖΑ και ονομάζεται Κώστας Μερκουράκης.

YN 2022 05 09 18.51.08

Φωτογραφίες:  kosmoschania.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS