Γιατί αποφάσισε ο πρωθυπουργός παράταση των μέτρων

Γιατί αποφάσισε ο πρωθυπουργός παράταση των μέτρων

Απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η παράταση των μέτρων και μάλιστα με ένα αυστηρότερο lockdown για όλη τη χώρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να εξασφαλίσει την καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση που είναι δυνατόν για τη χώρα, προκειμένου να προχωρήσουμε στο άνοιγμα των σχολείων. «Στόχος είναι να μην επιβαρυνθεί η επιδημιολογική εικόνα από την χαλάρωση των γιορτών, ώστε να ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου τα σχολεία μας όλων των βαθμίδων», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πηγές.

Όπως τονίζουν παράλληλα, στις 11 Ιανουαρίου μαζί με τα σχολεία επανέρχεται η λειτουργία του click away, των κομμωτηρίων, των υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, των ΚΤΕΟ και των δραστηριοτήτων κυνηγιού και ψαρέματος, όπως ίσχυαν στην περίοδο των γιορτών. Αναφορικά με τις εκκλησίες μας, η λειτουργία των Θεοφανείων θα πραγματοποιηθεί εσωτερικά από τους ιερείς, αλλά χωρίς πιστούς. Οι εκκλησίες μας, μετά τις 11 Ιανουαρίου 2021, θα υποδεχθούν ξανά τους πιστούς για τις Κυριακάτικες λειτουργίες με τους κανόνες που ίσχυαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS