Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Τζάνειο: Η πρώτη ανακαίνιση από το 1960 -Ποιοτικές υποδομές στο νέο σύστημα Υγείας

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Τζάνειο: Η πρώτη ανακαίνιση από το 1960 -Ποιοτικές υποδομές στο νέο σύστημα Υγείας

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη επισκέφθηκε την υπό κατασκευή νέα πτέρυγα του νοσοκομείου όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα.

Μητσοτάκης: Στο Τζάνειο είχε να γίνει ανακατασκευή από το 1960

Μιλώντας αμέσως μετά στους εργαζομένους είπε:

«Να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την ταχύτητα με την οποία δρομολογείται το σημαντικό έργο της ανακατασκευής του Τζάνειου Νοσοκομείου.

Επισκέφθηκα τις παλιές πτέρυγες, γνωρίζετε την κατάσταση του νοσοκομείου, είχε να γίνει ανακατασκευή από το 1960 και μπορείτε τώρα να κάνετε τη σύγκριση θα προσφέρονται αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους ασθενείς.

Οι πόροι που χρησιμποιήθηκαν προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης, να ευχαριστήσω το ΤΑΙΠΕΔ για την υλοποίηση του έργου. Τα έργα στα νοσοκομεία ξεπερνούν τα 400 εκατ. οι πόροι του Ταμείου πιάνουν τόπο για την αναβάθμιση τους ΕΣΥ και της χώρου της Υγείας.

Να συγχαρώ τους εγαζομένους γιατί δεν είναι εύκολο να προχωράς την εργασία σου ενώ γίνονται έργα. Ομως αυτό φέρνει καλύτερες συνθήκες για εσάς και καλύτερες συνθήκες για τους ασθενείς. Ετσι οραματιζόμαστε τον χώρο της υγείας με καλύτερες υπηρεσίες και αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ