Εκλογές 2023: Στον Πειραιά ο Αλέξης Τσίπρας - Χαλαρή κουβέντα με τους δημοσιογράφους στην Καστέλλα

Εκλογές 2023: Στον Πειραιά ο Αλέξης Τσίπρας - Χαλαρή κουβέντα με τους δημοσιογράφους στην Καστέλλα

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστέλλα, στον Πειραιά για την αυριανή εκλογική αναμέτρηση.

Το κλίμα της συνάντησης με τους δημοσιογράφους, με τους οποίους ήπιε ούζο και κρασί και έφαγε μεζέδες, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι ικανοποιημένος από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, καθώς του θύμισαν την περίοδο του 2015.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι το μεγάλο στοίχημα για τις αυριανές εκλογές είναι να προσέλθουν στις κάλπες οι ψηφοφόροι και ιδιαίτερα οι νέοι.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι θα δει τον τελικό της EuroLeague με τον Ολυμπιακό και αστειευόμενος είπε ότι οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν μετά τις 11.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ του Ολυμπιακού γιατί, όπως είπε, αγωνίζεται στο εξωτερικό και είναι μια ελληνική ομάδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ