Εκλογές 2023: Ψήφισε στην Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας - «Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας»

Εκλογές 2023: Ψήφισε στην Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας - «Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4, στην Κυψέλη, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Προσερχόμενος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ρώτησε τη δικαστική αντιπρόσωπο σχετικά με την προσέλευση. Η δικαστική αντιπρόσωπος απάντησε ότι η προσέλευση είναι μειωμένη για την ώρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αφού ψήφισε, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, λέγοντας πως ελπίζει απόψε να «γιορτάζει και ο ελληνικός λαός».

«Σήμερα είναι μία ημέρα ελπίδας. Οι πολίτες έχουν στα χέρια τους τη δυνατότητα να γίνει πράξη το πλειοψηφικό αίτημα να αλλάξει πορεία η χώρα, να αφήσουμε πίσω μία σκληρή, δύσκολη τετραετία ανισοτήτων, αδικίας αισχροκέρδειας, εργασιακής ανασφάλειας, πλειστηριασμών, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης για τους νέους. Να αφήσουν πίσω τους μία κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν το δρόμο για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής δικαιοσύνης για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, μια κυβέρνηση που θα έχει νέα πρόσωπα κυρίως όμως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης. Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ