Δημοσκόπηση Marc: Στις 10 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Ακρίβεια και ελληνοτουρκικά ανησυχούν τους πολίτες

Δημοσκόπηση Marc: Στις 10 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Ακρίβεια και ελληνοτουρκικά ανησυχούν τους πολίτες

H πλειοψηφία θεωρεί ότι οι κάλπες θα στηθούν το φθινόπωρο 2022

Διαφορά δέκα μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στη μέτρηση της Marc, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ καταγράφει ποσοστό της τάξως του 32,5%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,5% και το ΠΑΣΟΚ με 12,8%. Τέταρτο κόμμα είναι το ΚΚΕ με 5,4% και έπεται η Ελληνική Λύση (4,6%). Το ΜέΡΑ25 με ποσοστό 2,9%, μένει εκτός Βουλής.
12Σε ό,τι αφορά τις πρόωρες εκλογές, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρεί ότι οι κάλπες θα στηθούν το φθινόπωρο 2022.
3Όσον αφορά το τί είδους κυβέρνηση θα προκύψει από τις εκλογές, η πλειονότητα των ερωτηθέντων (30,4%) δηλώνει ότι επιθυμεί συνεργασία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
4
Ωστόσο, στην ερώτηση τι είδους κυβέρνηση πιστεύουν ότι θα προκύψει, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους (28,3%) εκτιμούν ότι θα αναδειχθεί αυτοδύναμη η ΝΔ.
56Σε ερώτηση για τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη ότι σε περίπτωση κυβερνητικής συνεργασίας δεν θα πρότεινε ως πρωθυπουργό ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε τον Αλέξη Τσίπρα, στην πλειοψηφία τους (64,7%) οι ερωτηθέντες χαρακτηρίζουν τη στάση αυτή «λάθος».
78910Eλληνοτουρκικά και ακρίβεια ανησυχούν τους Έλληνες
11

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ