ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Kινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία σε πλειστηριασμό μέσω internet

pleisthriasmoi

Mε διαδικασίες "εξπρες" θα γίνεται βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα περιουσιακά στοιχεία αυτών που χρωστούν πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμένα με απόφαση της κυρίας Κατ. Σαββαϊδου που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ισχύει από χθες, θα αναρτώνται στο δικτυακό τόπο www.publicreveneu.gr οι περιλήψεις προγραμμάτων πλειστηριασμού που επισπεύδονται από το Δημόσιο. Οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται στη σχετική ιστοσελίδα και θα πληροφορούνται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου ή άλλου περιουσιακού στοιχείου που βγαίνει σε πλειστηριασμό, θα βλέπουν φωτογραφίες ενώ θα μαθαίνουν και άλλες λεπτομέρειες όπως την τιμή της πρώτης προσφοράς και τον τόπο και χρόνο διενέργειάς του πλειστηριασμού.

Σύμφωνα με την απόφαση:

Περιλήψεις προγραμμάτων πλειστηριασμού που επισπεύδονται σε βάρος οφειλετών με συνολική ληξιπρόθεσμη οφειλή (συμπεριλαμβανομένων κάθε είδους επιβαρύνσεων) άνω των 300.000 ευρώ δύναται να αναρτώνται σε δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων εσόδων από την αρμόδια για την επιδίωξη της είσπραξης της οφειλής υπηρεσίας

Στα στοιχεία της δημοσίευσης περιλαμβάνονται κατ΄ ελάχιστον τα ακόλουθα:

- Τα στοιχεία της επισπεύδουσας αρμόδιας για την επιδίωξη είσπραξης της οφειλής υπηρεσίας καθώς και το ονοματεπώνυμο ή την επωνυμία του καθ΄ου η εκτέλεση.

- συνοπτική περιγραφή του προς πλειστηριασμού περιουσιακού στοιχείου

- φωτογραφίες του προς πλειστηριασμό περιουσιακού στοιχείου στοιχείου, εφόσον υφίσταται

- η τιμή της πρώτης προσφοράς

- το όνομα και η ακριβής διεύθυνση τους υπαλλήλου του πλειστηριασμού

- ο τόπος, η ημέρα και η ώρα του πλειστηριασμού.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS