Επίδομα 534 ευρώ: Μέχρι την Παρασκευή η τελευταία παρτίδα πληρωμών για τον Μάιο - Ποιους αφορά

Επίδομα 534 ευρώ: Μέχρι την Παρασκευή η τελευταία παρτίδα πληρωμών για τον Μάιο - Ποιους αφορά

Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να κλείσει ο κύκλος πληρωμών του επιδόματος των 534 ευρώ.

Η εν λόγω φάση πληρωμής του επιδόματος αφορά τους περίπου 7.000 μισθωτούς (σε σύνολο άνω των 526.000 δικαιούχων) που τέθηκαν -ή παρέμειναν- σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον Μάιο και δεν είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους στις 15 Ιουνίου, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, ο λόγος που δεν έλαβαν το επίδομα οι 7.000 εργαζόμενοι ήταν ότι υπήρχαν λάθη στις αιτήσεις. Συγκεκριμένα, έχουν διαπιστωθεί λάθος καταχωρημένα στοιχεία IBAN ή άλλες παραλείψεις στις δηλώσεις των εργοδοτών.

Επίδομα 534 & 800 ευρώ: Ανοίγει για διορθώσεις η πλατφόρμα

Εν τέλει, ύστερα και από σχετικό αίτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ), αναμένεται να απευθυνθεί μια νέα πρόσκληση στους εργαζόμενους και εργοδότες ώστε να μπουν στο σύστημα «Εργάνη» και να διορθώσουν τυχόν λάθη.

Το ΟΕΕ ζητά επίσης να δοθεί η δυνατότητα δήλωσης της πραγματικής ημερομηνίας έναρξης και λήξης της αναστολής εργασίας, καθώς το σύστημα έχει προσυμπληρωμένα τα συγκεκριμένα πεδία της φόρμας, με συνέπεια να μην μπορούν να καταχωρηθούν οι σωστές ημερομηνίες και να προκύπτουν λάθη στον υπολογισμό των ποσών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS