Βρετανία: Viral η στιγμή που αστυνομικός προσπαθεί να αποτρέψει επίθεση σκύλου εναντίον 13χρονου [Βίντεο]

Βρετανία: Viral η στιγμή που αστυνομικός προσπαθεί να αποτρέψει επίθεση σκύλου εναντίον 13χρονου [Βίντεο]

Βίντεο – ντοκουμέντο, που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, απαθανάτισε τη στιγμή που άνδρας της αστυνομίας επιχειρεί να αποτρέψει έναν σκύλο από το να επιτεθεί σε 13χρονο αγόρι, στο ανατολικό Λονδίνο.


Αναλυτικότερα, στο βίντεο φαίνεται η στιγμή όπου αστυνομικοί πλησιάζουν προσεκτικά τον σκύλο κρατώντας ένα κοντάρι ελέγχου. Λίγο αργότερα το βίντεο δείχνει το παιδί να βρίσκεται στο έδαφος τραυματισμένο. «Δάγκωσε το καημένο το παιδί, κοίτα», ακούγεται να λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Στη συνέχεια φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί καταφέρνουν να ελέγξουν τον σκύλο και να τον αιχμαλωτίσουν με ένα κολάρο γύρω από τον λαιμό του. Παρόλα αυτά ο σκύλος ακόμα και όταν πιάστηκε από τους αστυνομικούς εξακολουθούσε να αντιστέκεται.

Οι ιδιοκτήτες του ζώου αναζητούνται ενώ το ανήλικο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά λίστα με επιθέσεις σκύλων εναντίον ανθρώπων με πιο πρόσφατο το συμβάν που σημειώθηκε στο Μίλτον Κέινς και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός τετράχρονου κοριτσιού.

Δείτε το βίντεο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ