Βρετανία: Συναγερμός από διαρροή αερίου στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου

Βρετανία: Συναγερμός από διαρροή αερίου στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο Λονδίνο όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα «σοβαρό περιστατικό» στο Ολυμπιακό Πάρκο «Βασίλισσα Ελισάβετ», στο Στράτφοντ, και να παράσχουν πρώτες βοήθειες σε σημαντικό αριθμό ασθενών.

Η London Legacy Development Corporation (LLDC) που διαχειρίζεται το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.00 ώρα Ελλάδος και ότι η περιοχή αποκλείσθηκε και εκκενώθηκε.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο Λονδίνο όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα «σοβαρό περιστατικό» στο Ολυμπιακό Πάρκο «Βασίλισσα Ελισάβετ», στο Στράτφοντ, και να παράσχουν πρώτες βοήθειες σε σημαντικό αριθμό ασθενών. Η London Legacy Development Corporation (LLDC) που διαχειρίζεται το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.00 ώρα Ελλάδος και ότι η περιοχή αποκλείσθηκε και εκκενώθηκε. «Συνεργαζόμαστε στενά με τις υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών που βρίσκονται επί τόπου. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ένα αριθμός ανθρώπων με αναπνευστικές δυσκολίες που περιθάλπονται από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου» αναφέρει.

Το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι υπήρξε διαρροή αερίου στο London Aquatics Centre, μία κλειστή εγκατάσταση με πισίνες. Η υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών επιβεβαίωσε ότι αντιμετωπίζει πολλά περιστατικά με αναπνευστικές δυσκολίες και εργάζεται παράλληλα με την Πυροσβεστική και την Μητροπολιτική Αστυνομία. Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πολλά ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου δήλωσε ότι ασχολείται με αναφορές για «χημικό περιστατικό» στο κέντρο. Η Μητροπολιτική Αστυνομία ξεκαθάρισε ότι το περιστατικό αφορά την διαρροή τοξικού καπνού.

«Συνεργαζόμαστε στενά με τις υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών που βρίσκονται επί τόπου. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ένα αριθμός ανθρώπων με αναπνευστικές δυσκολίες που περιθάλπονται από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου» αναφέρει.

Το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι υπήρξε διαρροή αερίου στο London Aquatics Centre, μία κλειστή εγκατάσταση με πισίνες.

Η υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών επιβεβαίωσε ότι αντιμετωπίζει πολλά περιστατικά με αναπνευστικές δυσκολίες και εργάζεται παράλληλα με την Πυροσβεστική και την Μητροπολιτική Αστυνομία.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πολλά ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου δήλωσε ότι ασχολείται με αναφορές για «χημικό περιστατικό» στο κέντρο.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ξεκαθάρισε ότι το περιστατικό αφορά την διαρροή τοξικού καπνού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS