Βρετανία: Διαβάζουν σπαράγγια για να δουν ποιος θα διαδεχτεί τον Τζόνσον

Βρετανία: Διαβάζουν σπαράγγια για να δουν ποιος θα διαδεχτεί τον Τζόνσον

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον και το ζήτημα της διαδοχής του, όπως είναι φυσικό, απασχολεί τους Βρετανούς που σε λίγο διάστημα θα έχουν νέο πρωθυπουργό.

Εκτός από τους πολιτικούς αναλυτές που δίνουν τα δεδομένα για το ποιοι θα διεκδικήσουν το χρίσμα, υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να συνεισφέρουν από το δικό τους πόστο.

Ειδικότερα, μέντιουμ, χαρτορίχτρες, αστρολόγοι δίνουν τις δικές τους «προβλέψεις» για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Μάλιστα, η Mirror αναφέρει σε άρθρο της τη μάντισσα «Mystic Veg» που προβλέπει το μέλλον, διαβάζοντας σπαράγγια.

Έτσι η ίδια πιστεύει ότι ο Μπεν Ουάλας θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Πρόκειται για τον υπουργό Αμυνας που σύμφωνα με εσωτερικές δημοσκοπήσεις βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων μεταξύ των μελών του Συντηρητικού Κόμματος.

Οι βουλευτές των Τόρις λένε ότι η δημοτικότητά του μπορεί να προμηνύει μία πιθανή κατάθεση υποψηφιότητας, παρά το χαμηλών τόνων δημόσιο προφίλ του.

Πότε πέφτουν μέσα τα σπαράγγια


Αξίζει να σημειωθεί ότι η μάντισσα με τα σπαράγγια, η Jemima Packington, είχε «προβλέψει» και άλλες εξελίξεις.

Μεταξύ αυτών ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια και ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος θα πεθάνει.

Τώρα, λοιπόν, η ίδια λέει ότι τα σπαράγγια δείχνουν ότι ο υπουργός Άμυνας θα αναλάβει την ηγεσία.

Ακόμα, τα σπαράγγια την καθησύχασαν ότι η Βρετανία θα σταθεί ξανά στα πόδια της μέσα στους επόμενους μήνες.

Και αν προκηρυχθούν γενικές εκλογές, πιστεύει ότι θα είναι μια ευθεία αναμέτρηση μεταξύ των Συντηρητικών και των Εργατικών, με τα κόμματα μειοψηφίας να χάνουν έδρες αντί να κερδίζουν.

Στην πρόβλεψη για τον επόμενο πρωθυπουργό αφήνει όμως και ένα ακόμα ενδεχόμενο: «Τα σπαράγγια έχουν καταλήξει σε δύο υποψήφιους για τον επόμενο πρωθυπουργό. Ο Μπεν Ουάλας, που δεν θα ήταν το μεγαλύτερο σοκ, δεδομένης της προβολής του με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και η υφυπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Ναντίν Ντόρις».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS