Βίκτορ Όρμπαν: Με αναφορές σε Τσακ Νόρις και Κλιντ Ίστγουντ η ομιλία του στο Τέξας

Βίκτορ Όρμπαν: Με αναφορές σε Τσακ Νόρις και Κλιντ Ίστγουντ η ομιλία του στο Τέξας

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, είχε την «τιμητική» του την Πέμπτη όχι εντός έδρας αλλά στις ΗΠΑ, ως ένας από τους κεντρικούς ομιλητές της Διάσκεψης Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών (Conservative Political Action Conference – CPAC) που έλαβε χώρα στο Ντάλας του Τέξας.

Από το βήμα της ομιλίας του, ο Όρμπαν κατέταξε μεταξύ των «εχθρών» του τους «προοδευτικούς», τους «κομμουνιστές», και τους «οπαδούς της παγκοσμιοποίησης» ενώ έκανε ειδική αναφορά και στο πρόσωπο του Τζορτζ Σόρος ξεσηκώνοντας το κοινό.

«Η Δύση είναι σε πόλεμο με τον εαυτό της», δήλωσε. «Οι πολίτες του κόσμου (σ.σ. globalists) μπορούν να πάνε στον διάολο. Εγώ έχω έρθει στο Τέξας», συνέχισε ο ίδιος, προτού προβεί σε μια ομιλία στο πλαίσιο της οποίας θα έκανε αναφορές στον Κλιντ Ίστιγουντ (χρησιμοποιώντας ατάκες του από την ταινία «Οι ασυγχώρητοι») και στον Τσακ Νόρις που αποτελεί καλύτερο πρότυπο για τους ανηλίκους από τις «drag queens» σύμφωνα με τον Ούγγρο ηγέτη.

Από το βήμα της Διάσκεψης των Συντηρητικών, ο Ούγγρος πρωθυπουργός είπε πως το 2015 η Ευρώπη είχε βρεθεί αντιμέτωπη με μια «εισβολή παρανόμων μεταναστών» τους οποίους μάλιστα παρομοίασε με τις ορδές του Τζένγκις Χαν.

«Αν δεν έχετε ακόμη παντρευτεί, θα πρέπει να βρείτε αμέσως μια σύζυγο από την Ουγγαρία», δήλωσε ο Όρμπαν, υπερασπιζόμενος τις «παραδοσιακές οικογενειακές αξίες».

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως προτού φτάσει στο Ντάλας του Τέξας για τη Διάσκεψη των Συντηρητικών, ο Ούγγρος ηγέτης είχε κάνει μια στάση στο Νιου Τζέρσι για να συναντήσει από κοντά τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο διατηρεί στενούς δεσμούς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS