Τρέξε Ντόναλντ, τρέξε: Η τεχνητή νοημοσύνη «συνέλαβε» τον Τραμπ

Τρέξε Ντόναλντ, τρέξε: Η τεχνητή νοημοσύνη «συνέλαβε» τον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες παγκοσμίως. Είναι κάποιοι που πιθανόν να τον ήθελα με χειροπέδες και πίσω από τα...κάγκελα. 

Επιστρατεύτηκε λοιπόν η τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία δημιούργησε φωτορεαλιστικές deepfake εικόνες με την υποτιθέμενη σύλληψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Σε αυτές τις φωτογραφίες, ο Τραμπ τρέχει για να ξεφύγει αλλά τελικά συλλαμβάνεται, δίνοντας μάχη με τους αστυνομικούς.

Είναι όλα ψέματα, αλλά δημιουργημένα από AI.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου ότι αναμένει να συλληφθεί σήμερα Τρίτη στη Νέα Υόρκη. Αιτία θα είναι ο χρηματισμός της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για να εξασφαλίσει τη σιωπή της…

Δεν είναι σαφές εάν στον τέως αμερικανό πρόεδρο θα απαγγελθούν κατηγορίες, πόσω μάλλον αν… θα οδηγηθεί στη φυλακή με χειροπέδες. 

Αλλά προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης όπως το Midjourney διευκόλυνε όσους αντιπαθούν τον Τραμπ να δημιουργήσουν λίαν δραματικές εικόνες, για τη… σύλληψή του που κάποιοι μπορούν κάλλιστα να θεωρήσουν αληθινές.

YN 2023 03 21 18.53.05

YN 2023 03 21 18.53.15

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ