Τραγωδία στις ΗΠΑ: Ένας 5χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 8χρονο αδελφό του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Ένας 5χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 8χρονο αδελφό του

Ακόμα μία οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ, την ώρα που πληθαίνουν οι εκκλήσεις για έλεγχο των όπλων.


Ειδικότερα, ένας 5χρονος στο Άρκανσας πυροβόλησε και σκότωσε τον 8χρονο αδελφό του, σε άλλο ένα περιστατικό που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ, την ώρα που πληθαίνουν οι εκκλήσεις για έλεγχο των όπλων.

Οι Αρχές εκλήθησαν στο σπίτι της οικογένειας για «πυροβολισμούς που αφορούσαν ένα νήπιο», σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που παρείχαν.

Όταν έφτασαν στο σημείο, ο 8χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι και στη συνέχεια έφτασε στο σημείο ιατροδικαστής, που επιβεβαίωσε τον θάνατό του.

Η αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για δυστύχημα.

«Οι ιδιοκτήτες όπλων που δεν ασφαλίζουν σωστά τα όπλα τους είναι μόλις ένα δεύτερο μακριά από το να συμβεί μία απ΄αυτές τις τραγωδίες στα σπίτια τους», προειδοποίησε ο τοπικός σερίφης.

Την ώρα του δυστυχήματος, ήταν στο σπίτι η μητέρα και τα άλλα τέσσερα παιδιά της.

«Φαίνεται πως τουλάχιστον η μητέρα ήταν παρούσα» σημείωσε ο σερίφης. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπορεί να κοιμόταν εκείνη την ώρα, άκουσε τον πυροβολισμό, μπήκε μέσα και βρήκε τον 8χρονο στο έδαφος».

Ο ίδιος εξέφρασε τη θλίψη για την απώλεια του μικρού και για τη φύση του ίδιου του περιστατικού και τις ηλικίες των εμπλεκομένων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ